En mögelförgiftad har ordet

Spread the love

I Sverige lär man ut att mögel kan ge astma… en drabbad har ordet:
Hur kan experterna vara så blinda och samtidigt kallas experter? Om de kunde få en studiedag med Mary Ackerly, se videon nedan? Eller en kvart extra arbetstid för att Googla basfakta?

Det är ju helt omoraliskt mot de drabbade 
Jag växte upp 16 år i mögel. Att jag börjat tillfriskna är endast tack vare att Utmattningsskolan gett mig hopp att det går att hitta rototsaker och att duktiga läkare och forskare publicerar böcker och artiklar och det finns facebookgrupper och folk som tar fram hälsoprodukter även om etablissemanget förföljer dem osv osv.

Vårdcentralen gav mig remiss till en psykiater. “Du kan ta upp frågan om mögel som ev orsak med psykiatern” var beskedet…

Jag har hopp om att vara i stort sett åtetställd innan jag ska träffa psykiatern, men vad ska jag säga till denne?

Jag måste säga att det inte är lätt att göra absolut allt själv om man missar ngt så är det kört känns det som för hur ska en sjuk individ kunna göra en erfaren behandlares jobb i stort sett utan tillgängliga testpaneler och andra sätt att följa upp om man är på rätt väg, fånga upp om man missat ngt som hindrar progress.

Hur många går under för att de inte orkar detta,eller inte fick lyckträffen som avslöjade en väg till att återskapa liv och hälsa? Och om/när man blir frisk ska man röja upp i sitt liv och försöka hela de relationer som blivit skadade av att man inte orkat, varit “deprimerad”, haft en trasig hjärna men ingen diagnos som kan förklara för andra osv?

När ska kroniskt sjuka få mänskliga rättigheter?
Rätt till saklig utredning, verklighetsförankrad diagnos och förutsägbar effektiv behandling? Hur länge till ska vi offra våra barn, vår framtid och våra kroniskt sjuka på rädslans och Big Pharmas altare? Vi behöver en folkresning.

Det är absurt att det är samhällets sjukaste som måste stå för den.

Internationella symtomlistan:
Minskad förmåga att koncentrera dig (hjärndimma), depression, magont, värk, personlighetsförändringar, humörsvängningar, ökad ångest och panikreaktioner , letargi och apati, aggression, nedsatt närminne, (hjärndimma), oro, blödande tandkött, blödningar i hjärnan, blödningstendens, blod som inte koagulerar, dimsyn och synrubbningar, benmärgsstörningar, brännande känsla i munnen, bröstsmärta, kronisk trötthet, återkommande infektioner och influensakänslor, minskade sensorisk skärpa, koma, förvirring, hosta, krypningar i huden, skador på hjärtat, diarré, andningssvårigheter, koncentrationssvårigheter, ökad tendens till alkohol, socker och cigarettberoende , långsammare reflexer och svårare att tala, desorientering, yrsel, dåsighet, ögonskador, ögoninflammation, feber, håravfall, hallucinationer, huvudvärk, hörselnedsättning, inflammation i hjärtat, inre blödningar, nedsatt immunförsvar, oregelbundna hjärtslag, kliande näsa, gulsot, ledvärk, stelhet i leder, minskad sexlust, leversjukdomar, lågt blodtryck, minnesförlust och minnesproblem, muskelsmärta, illamående, näsblod, domningar, lungödem, röda ögon, rinnande näsa, anfall, skakningar, försämrade reflexer, halsont, stickningar, darrningar, kräkningar, kräkas blod, svaghet, viktminskning, väsande andning och stressat beteende.

 

Billigaste leverantören

Om admin 47 artiklar
Författare till bland annat "Mögelförgiftad"

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.