Folk vet inte hur farligt mögel är!

Spread the love

svartmogelDenna medlem är ett ”klassiskt exempel” på hur fokuseringen på det psykiska, sociala, arbetsrelaterade förhindrar upptäckten av roten till precis hela problemet.

Denna medlem är med stor sannolikhet förgiftad av svartmögel och en konsekvens är problem med andningen.

Hon kommer bara att bli sjukare och sjukare, och vården ger sen upp då inte ens alla psykologsamtal har hjälpt. Förgiftningen har nu lett även till hjärndimma och inom ett par år är hon helt sängliggande och kan inte ta sig upp ens.

Eftersom hon tränar, får man ofta veta att man ska, lär hon skynda på förloppet för träna ska vi inte alls så länge det finns en inflammation i hjärnan, och den har hon eftersom hon har hjärndimman. Hon säger att guldmjölken har inte hjälpt nämnvärt men ”några veckor” räcker inte utan det måste gå 6-8 veckor innan den släpper.

Sjukskrivningsreglerna innebär att hon en dag kastas ur systemet och riskerar hemlöshet.

Nu frågar hon mig om det är ”psykiska besvär” och symtomen på svartmögel i systemet kan nog se ”psykiskt ut” på ytan men förgiftningar och sjukdomen är fysisk och i botten ligger ALLTID en förgiftning eller en apart infektion av typen borrelia eller parasitangrepp av typen leishmania, som jag hade.

Är det någon som har nytta av skolan är det denna kvinna som via utbildningen lär sig det mesta om sjukdomen och som får hjälp av stegen i skolan att avgifta hemmet och sig själv. Svartmögel är allvarligt. Man dör slutligen av det.

Vad behöver denna kvinna?
– Skolans samtliga steg, plugga boken Mögelförgiftad och följa handlingsprogrammet i den, och på livstid ska hon undvika såväl svartmögel samt citronsyra.

Svartmögel symptom

Billigaste leverantören

Om admin 47 artiklar
Författare till bland annat "Mögelförgiftad"

2 kommentarer

    • Det är komplicerat att bli av med mögel. Jag har skrivit många sidor i boken om det, och drabbade är uppdelade i två läger. Ett som anser att det är lika bra att flytta och kasta allt och ett som försöker sanera sig själva, hemmet och varje pryl.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.