Folk vet inte hur farligt mögel är!

slide4
slide4

mögel

Två ”klassiska exempel”

mögelFokuseringen på att utmattning är psykiskt, socialt, eller har arbetsrelaterade orsaker förhindrar upptäckten av roten till precis hela problemet.

Denna medlem är med stor sannolikhet förgiftad av mögel och en konsekvens är problem med andningen.

Hon kommer bara att bli sjukare och sjukare, och vården ger sen upp då inte ens alla psykologsamtal har hjälpt. Förgiftningen har nu lett även till hjärndimma och inom ett par år är hon helt sängliggande och kan inte ta sig upp ens.

Eftersom hon tränar, får man ofta veta att man ska, lär hon skynda på förloppet för träna ska vi inte alls så länge det finns en inflammation i hjärnan, och den har hon eftersom hon har hjärndimman.

Jag själv uppmanades att gå med stavar så fort jag kunde, och i Asien sa tre läkare samstämmigt;
-Sitt still, rör dig inte! Du har en svår inflammation i hippocampus!

Hon säger att guldmjölken har inte hjälpt nämnvärt men ”några veckor” räcker inte utan det måste gå 6-8 veckor innan den släpper, och UMS-programmet innehåller oändligt mycket mer än den drycken, som är lika viktigt.

Sjukskrivningsreglerna innebär att hon en dag kastas ur systemet och riskerar hemlöshet.

Nu frågar hon mig om det är ”psykiska besvär”

Symtomen på svartmögel i systemet kan nog se ”psykiskt ut” på ytan men förgiftningar och sjukdomen är fysisk och i botten ligger ALLTID en förgiftning eller en apart infektion av typen borrelia eller parasitangrepp av typen leishmania, som jag hade.

Är det någon som har nytta av skolan är det denna kvinna som via utbildningen lär sig det mesta om sjukdomen och som får hjälp av stegen i skolan att avgifta hemmet och sig själv. Svartmögel är allvarligt. Man dör slutligen av det.

Vad behöver denna kvinna?

– Skolans samtliga steg, plugga boken Mögelförgiftad, och följa handlingsprogrammet i den, och på livstid ska hon undvika såväl svartmögel samt citronsyra


Utdrag ur boken “Mögelförgiftad”

Mentala och neurologiska symptom

Trichothecenmykotoxinerna som produceras av giftigt svartmögel är neurotoxiska. Det innebär att de kan döda neuroner i hjärnan och försämra en persons mentala förmåga. De orsakar också nervösa störningar som tremor och kan orsaka personlighetsförändringar som humörsvängningar och irritabilitet.

 Symtom:

Förvirring

aria

Hjärndimma

Förkortad uppmärksamhetspann

Svårighet att fokusera och dålig uppmärksamhet

Långsamma reflexer

Desorientering

Yrsel

Minnesförlust och minnesproblem

Försvagad inlärningsförmåga

Hallucinationer

Chock

Ångest

Depression

Aggression och andra personlighetsändringar

Stickningar

Skakningar

Anfall

Domningar

Andningssvårigheter av giftigt svartmögel

Människor som bor i hem med giftigt svartmögel exponeras huvudsakligen genom att andas in i giftiga svartmögelsporer och mykotoxiner. Toxiska mykotoxiner från svartmögel skapar irritation och en brännande känsla i luftpassager som näshåla, mun och hals.

 Mykotoxiner kan till och med ta sig in i slemhinnorna, i bihålorna och lungorna, vilket sedan orsakar en brännande känsla, andningssvårigheter och blödningar i lungorna.”

 Deras symtomlista kan vi kalla för en omfattande internationell lista och om man vill hjälpa sig själv eller närstående ur rävsaxen finns det i nuläget bara en sak att göra och det är att lämna Sverige, lämna det svenska tänkandet, och använda sig av utländska funktionsläkare. Det räcker förmodligen att ta sig till Finland eftersom de har kliniker för mögelsjuka som har vistats i sjuka hus.

 När det gäller de internationella symtomlistorna för mögel ska man vara medveten om att det krävs fler än två, tre symtom för att säga att man har just mögeltoxiner i sig. Många symtomlistor liknar varandra t.ex. parasiter eller svamp. Nu är mycket av det man kan sätta in t.ex. vitlök ofarligt men grundprincipen är att man ska aldrig behandla för någonting som inte är fastslagit, och i Sverige finns inte de urinprover på våra vårdcentraler som utomlands används för att fastställa att man har mögeltoxiner i sig.

 

Mögel…

Vi är äntligen på väg bort ifrån 3 myter: ”Det är psykiskt, socialt eller arbetsrelaterat”

Billigaste leverantören

Psykisk ohälsa
Om Lena Holfve 23 artiklar
Författare till bland annat "Mögelförgiftad"

2 kommentarer

    • Det är komplicerat att bli av med mögel. Jag har skrivit många sidor i boken om det, och drabbade är uppdelade i två läger. Ett som anser att det är lika bra att flytta och kasta allt och ett som försöker sanera sig själva, hemmet och varje pryl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.