Maria Jansson skriver själv i boken

Spread the love

Maria Jansson på bilden kan ge en bra bild av hur det blir då man bor i mögel, och i hennes fall i två år. Hon hade inte en susning om att det var mögel innan hon kom till UMS. De får i allmänhet veta att de lider av psykisk ohälsa.

I boken är kapitel 2 vikt till Marias egen sanslösa berättelse om en flyttkarusell man inte ens tror kan vara möjlig. Men faktum är att många har svårt att hitta mögelfria bostäder. Ett gäng ifrån skolan är på väg att flytta till Dalarna tror jag där de ska ha hittat rena hyresbostäder. Numera flyttar de inte en meter utan att ta luftprover…

När Maria väl blir ren kommer hon att återfå sitt riktiga utseende, och det är ett stort skäl till att de flesta ser 20 år yngre ut. Man gör det med automatik efter en avgiftning.

Mögelförgiftad? Vi är friska nu!

 

Sen igår har 2032 människor läst den internationella symtomlistan
Det gladde mig enormt för den som används i Sverige är mer än halverad och är det nått jag skulle vilja tapetsera med precis över hela Sverige så är det den.

Du kan säkert föreställa dig hur glada de blir då de förstår, och får en manual i handen.

Jag har sagt det förr; känner du en enda människa som lider av ”psykisk ohälsa” ska du tipsa om mögel som möjlig rot. Ingen, absolut ingen, av de 3100 vi har nu hade en susning och ingen hade tänkt ens på mögel.

Filmen förklarar varför läkare tror att det är ”psykiskt”, och förgiftning ingår inte i deras utbildning alls.

Artikeln är delvis publicerad även i lenaholfve.se

 

 

 

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.