Fler och fler “psykiskt sjuka” men 10 000-tals återstår

psykiskt sjuka
psykiskt sjuka
Klicka

“Psykiskt sjuka”; 10 000-tals återstår att befria

Emelie berättar nåt många inom UMS själva har varit med om. De klassas som psykiskt sjuka, men i verkligheten är de fysiskt jättesjuka.

När de klassats som psyksjuka ger det omgivningen klartecken att börja misshandla dem ordentligt.

DET är en kulturell fråga som förbryllar mig, på samma sätt som jag blev ställd, då en som vägde 28 kilo ville ha min hjälp för att åka till sjukhuset vi använder i Indien.

Jag var tveksam om hon ens skulle klara av att flyga, och hon sa:
– Det är bättre att jag dör ombord eller i Indien än här, och stannar jag kommer jag garanterat inte att överleva en vinter till. Åker jag har jag en chans!

Jag var mållös, och det är ovanligt, en halv dag.

Vi har medborgare i vårt land som säger så här:

psykiskt sjuka

En av många som inte har fått nån som helst hjälp på 45 år, som bor i ”den humanitära stormakten”, och som håller sig med kanske världens dyraste sjukvård, som måste / kan / ska kapas av en författare.

 

När jag var i 20-årsåldern träffade jag en jämnårig på mentalsjukhuset Långbro, där jag vakade på nätterna då jag pluggade. Vi satt ofta och pratade, och hon berättade att hon hade varit i nåt hundratal fosterhem.

En natt sa hon:
– Jag tycker att du ska bli fosterförälder för sämre än de jag haft kan du inte bli.

Det blev jag, under några år, och de är alla 60+ nu, därför att de var 15-16 år gamla då jag var 22-25 år, och om den tiden skrev jag en bok kallad ”Älska lagom”.

Medlemmarna i UMS har väl inte sagt direkt att;
”Jag tycker att du ska lyssna på sjuka för sämre än de jag mött kan du aldrig bli”, men inte långt ifrån.

Folk har frågat varför jag driver UMS

Jag blev förbannad.

De kommer till UMS som uppsvullna vrak, och efter några månader är de pigga som få. Jag blir något mindre förbannad, och sen handlar det om att jag har svårt att gå i pension. Jag har arbetat med befrielser i hela mitt liv.

Svensk sjukvård nu sämst i Europa : Bakom kulisserna

Vi vet att pengarna går till läkemedelsbolagen och studerar man NKS – Nya Karros – byggnation blir man mörkrädd…

När det gäller skattebetalarnas utgift för mediciner blir man än mer mörkrädd därför att ett och samma piller i väst kan kosta hundra gånger mer än vad det gör i t.ex. Indien.

 

 

Det är fullt möjligt att se att skattekistorna plundras – det gör mig också förbannad
På en vårdavdelning, där det borde jobba tjugo, arbetar två, ihjäl sig. Det finns inga resurser, och ju mer av den varan man ger sektorn desto mer rinner iväg dit pengarna inte ska.

När de  ”psyksjuka” får verktyg att utreda sig själva – för det är det ändå ingen som gör –  får man i 10 fall av 10 fram varför de är sjuka, och det kan se ut så här:

 

 

 

 

 

 

Vad gör vi i skolan?

Vi slår ner inflammationer, svamp, bakterier samt virus brett. Skolmedicinen anser att inget biter på virus alls, och att blodet är sterilt – får stå för den.
En ny studie visar att mikrober i passiv och aktiv form kan finnas i mänskligt blod. Forskarnas fynd av bakterier i blodet går emot den allmänna uppfattningen inom läkevetenskapen att blod är sterilt.
Läs mer

Vi skickar biologiskt material till USA och Tyskland
Alla måste plugga symtomlistor, och det orkar man efter kurs 1+2, och degt stora letandet börjar först i kurs 3.

Jag gör som jag brukar; kapar ett bit av den humanitära stormakten, utreder hela frågan, och skriver om det.


Som det ser ut lär det ju bli minst tio böcker…

Bok två är Mögelförgiftad; 1,7 miljoner svenskar…  som idag får antidepp och psykofarmaka eller bara sitter hemma och gråter utan.

Jag hoppas att den sprider sig därför att den berör enormt många.
Känner du en enda människa som lider av “psykisk ohälsa” ska du tipsa dem om mögel som möjlig orsak.

En av mina vänner gick alltid till veterinären

Jag blev själv botad i Asien, och jag hade parasiter och aluminiumförgiftning. I Sverige erbjöds jag insomningstabletter samt stavgång och läkarsamtal.

Än har ingen kunnat snacka omkull parasiter
Det går inte att söva dem heller, och stavgång leder till svår yrsel, i vart fall fick jag det, vilket är logiskt eftersom en aluminiumförgiftning ger en inflammerad hjärna.

Det är inte mitt bekymmer heller om folk säger:

– Vård? Jag har valt en databas, och en författare…  För jag är jättesjuk!

Den humanitära stormakten däremot borde vrida sig i skuldkänslor


Dagens Sven Erik Nordin:

Varför får läkare bryta mot lagen?

Hur kan läkarna få bryta mot gällande lag – och därigenom sannolikt orsaka dödsfall, som kunnat undvikas med alternativa metoder?

Något som pinsamt nog tycks vara okänt i läkarkåren är Helsingforsdeklarationen. Den handlar i huvudsak om etiska riktlinjer som skall följas vid medicinsk forskning – men i den sista delen också om användning av nya och oprövade eller alternativa behandlingsmetoder, när de etablerade inte räcker till. Den tillkom redan 1964 – men har uppdaterats flera gånger under årens lopp. Det är i huvudsak ”World Medical Association” som står bakom arbetet med detta.

Följande är en svensk översättning från 2000. Numera finns en uppdatering från 2013 (den engelska originalversionen kommer här nedan – där § 32 blivit § 37; tydligen har några paragrafer tillkommit).

32. Vid behandlingen av patienter, där beprövade förebyggande, diagnostiska och terapeutiska metoder inte finns eller har varit ineffektiva, är läkaren fri att med informerat samtycke från patienten använda icke beprövade eller nya förebyggande, diagnostiska eller terapeutiska metoder, om detta enligt läkarens bedömning inger hopp om att rädda liv, återställa hälsa eller lindra lidande. När så är möjligt bör de aktuella åtgärderna bli föremål för forskning i syfte att ta reda på deras säkerhet och verkan. All ny information skall dokumenteras och, när så är lämpligt, publiceras. Övriga relevanta riktlinjer i denna deklaration skall följas. •

Den senaste texten jag har kunnat hitta i original:

“37. In the treatment of an individual patient, where proven interventions do not exist or other known interventions have been ineffective, the physician, after seeking expert advice, with informed consent from the patient or a legally authorised representative, may use an unproven intervention if in the physician’s judgement it offers hope of saving life, re-establishing health or alleviating suffering. This intervention should subsequently be made the object of research, designed to evaluate its safety and efficacy. In all cases, new information must be recorded and, where appropriate, made publicly available”.

Det betyder alltså, som redan framgår i versionen från 2000, att om traditionell behandling inte ger resultat, så kan läkaren – med patientens tillåtelse – försöka med ”oprövade metoder”.

Men läkarna tycks alltså inte känna till detta, och om en anhörig föreslår en alternativ behandling, så påstår läkaren ofta, att det inte är tillåtet. Det är alltså helt FEL! Jag blir hela tiden påmind om läkarnas okunskap om detta, när jag får rapporter från anhöriga om, att läkare avvisar alla försök till alternativ behandling, även sedan de fastställt att patientens liv inte går att rädda med traditionell behandling. Grovt lagbrott, som åtminstone i vissa fall förhindrar att patientens liv kunnat räddas!

Att märka i detta sammanhang är också, att det redan 2011 kom en prejudicerande dom i Högsta Förvaltningsdomstolen, som visade att legitimerad sjukvårdspersonal mycket väl kan använda sig av alternativa metoder – under två förutsättningar: Att man inte skadar patienten, och att man inte undanhåller honom/henne traditionell behandling.

psykiskt sjuka

Petrea föreläser om UMS-metoden, och var själv sjuk i 17 år

Billigaste leverantören

Psykisk ohälsa
Om Lena Holfve 23 artiklar
Författare till bland annat "Mögelförgiftad"

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.